快速注册|找回帐号|登录帮助

1571| 22

I don't know why.

布衣平民 Lv1 Rank: 1

[ 1楼 ]
There is love.

I don't know why.If there have something I have missed.

I am guilty.I know there have many important things.

Now,I can't forgive myself.

47 years-old,I have heard that there would be quite when my father was 47 after.It was a prophecy said by one MR.Fengshui.

I don't know why.If there have two daddies who is more heated.

I am guilty.I forgot it my father's birthday.Mon told me what day is it today.But I know the day 5-days after is other daddy's birthday.

Now,I can't give up somebody;there is love.

I don't know why.If there have many times I am enjoying.

I don't know why.If there have enough courage in my heart when I know I can't give him up.

I think I am fallin for you.

Boring,it is hard for me.I couldn't write a composition by myself ,only.
欣赏彼此

◇﹏尨↘太子、

世外高人 Lv4 Rank: 4Rank: 4

[ 2楼 ]
我只看懂了I don't know why 的意思,就是我不知道为什么。呵呵,。,。

龙之者

仗剑天涯 Lv2 Rank: 2Rank: 2

大众审核员

QQ

[ 3楼 ]
你把你爸的生日忘记了?
等待你的消息  想你! 痴心地等待没有怨尤,你将是我唯一的爱!

CEO

QQ

[ 4楼 ]
在英语中,没有there have句式…
千金难买早知道,万般无奈皆可抛。

世外高人 Lv4 Rank: 4Rank: 4

大众审核员

[ 5楼 ]
because the love is different!

风尘奇侠 Lv3 Rank: 3

QQ

[ 6楼 ]
LZ,take care!

[ 7楼 ]
well, today is father's day, ring up your dad to say happy father's day. hope it would ease your guilt.
结识有缘的中年男人

[ 8楼 ]

re:I don't know why.

英语中确实没有there have句式…

[ 9楼 ]
楼主 | 发表于 2010-09-06 09:32发布于 09-06 09:32 较早前
So I want to hide,hide and draw ciecle.

There are many things I could be done.

Like learning descrimination between right and wrong.
欣赏彼此

[ 10楼 ]
没文化就别装B··写的狗屁不通

[ 11楼 ]
楼主加油!努力!

[ 12楼 ]
FUCK 知道什么意思吗·

◇.﹎摆个ㄗòsê.ヤ

版主 Rank: 9

大众审核员

QQ

[ 13楼 ]
Chinese english?

G1001

[ 14楼 ]
有爱的地方。

我不知道为什么如果有我错过了。

我是有罪的. 我知道有很多重要的事情。

现在,我无法原谅自己。

47岁的时候,我听见了,就会有相当当我父亲47之后这是一个预言说MR.Fengshui之一。

我不知道为什么如果有两个爸爸谁更热。

我是有罪的. 我忘记了我父亲的生日星期一告诉我今天是什么日子. 但我知道这一天之后,其他5-days爸爸生日。

现在,我不会放弃的人;有爱的地方。

我不知道为什么如果有很多次,我很喜欢。

我不知道为什么如果有足够的勇气,在我的心里,我知道我不会放弃他。

因为我认为我给你。

无聊时,很难让我我不能写一篇作文,只能靠自己。

翻译过来的大体意思是这样吧

评分

北海 + 10

嘻嘻.....................

大众审核员

[ 15楼 ]
完全看懂了

咱甚至还能一个字母一个字母拼出来
珍爱生命
远离中年......

QQ

[ 16楼 ]
There 可不可以做状语前置,然后Have前省略了主语I避免重复呢?
[b]真正的忘记,是不需要努力的。[/b]