快速注册|找回帐号|登录帮助

楼主: hotuncle

[老年找中年] 有喜歡住香港60+ ..0

帐号被禁用

楼主 | 发表于 2011-05-01 06:55发布于 05-01 06:55 较早前
登录 后才能查看此回帖!

布衣平民 Lv1 Rank: 1

帐号被禁用

楼主 | 发表于 2011-05-09 11:24发布于 05-09 11:24 较早前

回复 19# hotuncle

QUARRY BAY...粗和大每個人的定義不一.你要多大多粗的

帐号被禁用

楼主 | 发表于 2011-05-09 14:26发布于 05-09 14:26 较早前
回复 20# cycle787

pls dont chat here, ok?????
i gave  u my email address
why put an old man's photo in your profile???

每個都是用一些自己喜歡的老頭照片呀..你msn冇開

帐号被禁用

楼主 | 发表于 2011-05-09 16:45发布于 05-09 16:45 较早前
回复 22# cycle787

???
i am online every day from 8 am!
something is wrong with your PC??

回复 23# hotuncle

冇見到你online wor.

仗剑天涯 Lv2 Rank: 2Rank: 2

大众审核员

QQ

你不会是我几年前网上认识并Email交流的英语老师吧,和我邮箱里的照片有三分相似,你本身不善中文,善于英语交流,不知道是不是?如果是,先向你说声抱歉

帐号被禁用

楼主 | 发表于 2011-05-14 07:32发布于 05-14 07:32 较早前
回复 25# armorsw

我高考中文拿 A 的

己說不会打中文而靠手寫板好慢

帐号被禁用

楼主 | 发表于 2011-05-14 07:36发布于 05-14 07:36 较早前
回复 24# cycle787

別再玩了

天天 online 等你: 8 am - 6 pm 不 見你MSN

是精神病人??

回复 27# hotuncle

每天也給你在msn留言...是你沒回覆我吧!!精神病人??係呀...青山你近d呀.聽日早d去排隊啦.自己不回覆還在這裡賊喊捉賊.

帐号被禁用

楼主 | 发表于 2011-05-15 07:59发布于 05-15 07:59 较早前
回复 28# cycle787

msn 没留言的! 天天早 7.30-8 am 開 机到下午 6時
己说 我用 hotmail.com/live.hk/msn,com 而非 yahoo.com.hk !!!!!!!!!!
你從未打过一次电話俾找
有這样交友么??

大众审核员

QQ

I cannot type Chinese but i can read and write Chinese. If
we have a chance to chat on QQ , i have to either write in English or i
talk 用语音. I was an engineer for many years and then i became a high
school teacher in Hong Kong. I am retired now. I visited Suzhou almost 25
years ago when you were
two years old . Ha! Ha!  拙政园was indeed very impressive to me. You are a
foot fetish ! That is ok with me and i am curious. Am sending you a picture
of me taken within the last 3 months.
Hope that you can send me one too. My QQ is 8*6. 中文用手写板逐字长输
入,很慢!
Besh wishes!
Sun

我说像,是有道理的,这是那位孙伯2007年7月24日写给我信,他的邮箱是waikee*@msn.com

大众审核员

QQ

本帖含有图片或附件等资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?快速注册

x