快速注册|找回帐号|登录帮助

1299| 9

[情感交流] FALL

布衣平民 Lv1 Rank: 1

QQ

[ 1楼 ]
I gave you all you desired

All that you needed

Boy I provided

I let you into my head

Into my bed

And that's a privilege

I had your back at the answers

You took the dollars

I took the chances

Defended battled and fought

Cuz I really thought you loved me

I don't know where to start or where to stop(No)

But I know I am done

I've had enough

So fall out of my hands

Out of my heart

And when you hit the ground

You'll be sorry that I'm not around

I will watch you

And you fall out of your mind

Out of your fantasy

When you hit the wall

Think of me

I ll be on the top just watching you fall

You said that you were the strong one

I was the girl

And I was the young one

I kept your feet on the ground

My head in the rounds I had you

You told me you were so grateful

I was with you

And I was so faithful

Stood by in all that you said

And all that you did

I loved you

I don't know how to act or what to say

But I know I am good

I'll be okay
生活不是单行线,一条路走不通,你可以转弯。

[ 2楼 ]
涡的神噢。看不明白,求3楼解释
当裤子失去了皮带,才懂得了什么叫依赖。

仗剑天涯 Lv2 Rank: 2Rank: 2

大众审核员

[ 3楼 ]
2楼,你猜猜

[ 4楼 ]
这首歌的歌词我都能默出来了……

[ 5楼 ]
你个傻三,我猜得出来就不用求解释啦。无语
当裤子失去了皮带,才懂得了什么叫依赖。

QQ

[ 6楼 ]
楼主 | 发表于 2012-02-17 04:04发布于 02-17 04:04 较早前
还是我给大家翻译下好了

[ 7楼 ]

QQ

[ 8楼 ]
楼主 | 发表于 2012-02-17 05:27发布于 02-17 05:27 较早前
回复 4# woodway8

这么熟悉这首歌,应该很了解其中的含义吧 为什么不翻译下呢? 呵呵~

QQ

[ 9楼 ]
楼主 | 发表于 2012-02-17 05:28发布于 02-17 05:28 较早前
回复 2# 小骆洛

哈哈 3楼糊弄你了 还是我给你答案好了

QQ

[ 10楼 ]
楼主 | 发表于 2012-02-17 05:59发布于 02-17 05:59 较早前
我给予你所渴望的

甚至是你想要的一切

亲爱的,我真心付出

我让你驻入我的心

走进我的床

这一切都是你享有的特权

我得到你的答案

你选择了金钱

我选择了机会

虽然难免有辩解、争吵、战争

因为我原以为你是真的爱我的

我不知道该何去何从

但我知道的是 我厌倦了

我已经受够了这一切的一切

所以 请放开我的手

走出我的心

而当你再度受到挫折时

很遗憾滴,你将发现我已不在你身旁

我会在一边旁观这一切

而你,也许应该抛弃你的想法

远离你的不切实际的幻想

当你四处碰壁时

请你想起我

而我,将在最高处旁观着这一切

今天就翻译这一段吧,欢迎大虾们 批评、指正!也欢迎下面的同志们翻译下一段,如果愿意的话。呵呵~~