快速注册|找回帐号|登录帮助

1627| 12

我发现中年人还是有童心的哦

布衣平民 Lv1 Rank: 1

QQ

[ 1楼 ]
昨晚吃完晚饭,我就趴沙发上了,老爸从卫生间出来,看我还没把碗拣到厨房里,谁知道他来了一句:你怎么比那懒羊羊还懒啊?再不拣,把你喂狼。听了这些我很是诧异,这才想起来,上次他看了一集那个灰太狼的动画片,这就记住了,后来仔细一想,这中年人还是有童心的。

风尘奇侠 Lv3 Rank: 3

大众审核员

[ 2楼 ]
呵呵,老小孩额……么听说过哈……
平淡是真。

QQ

[ 3楼 ]
原来喜洋洋里面的主角是 懒洋洋啊

仗剑天涯 Lv2 Rank: 2Rank: 2

QQ

[ 4楼 ]
你爸爸真幽默啊

[ 5楼 ]

林清风

http://blog.sina.com.cn/joe881

im not goodlooking,,,but not really that bad tho....at least i think im not...haha

arhhhhh...sometimes im shy....

so if you wanna know more abt me, juz send me message, i would love to reply you. ;) im looking for frds to hang out wth,,whatever...juz see!

anyway my life is so easy. if you treat me sincerely, i will do the same for you also lol

我对感情生活最重视的是:

For relationship, the guy who should be honest, and gentlemen, can tolerate and respect each other.

also should be caring, have a good heart and know how to love, sharing the life and everything.

Guys who know how to enjoy fun, but should also know how to love and care his partner.

If guys don't know what is love and how to love...then you are so horrible and also pitiful....

By the way, i hate the guy they just like to pretend anything and lie. juz be yourself!

[ 6楼 ]
还美羊羊呢 要么来个沸羊羊
谁的声音能抵达秋子之夜,掩埋我满地骸骨

◇.﹎摆个ㄗòsê.ヤ

版主 Rank: 9

大众审核员

QQ

[ 7楼 ]
主角其实是 慢羊羊 。
Yep!
匿名
[ 8楼 ]
匿名  发表于 08-28 17:17 较早前
哈哈,是你亲爸爸还是你情爸爸啊。我最喜欢灰太狼,太酷了,不知道哪里有卖灰太狼娃娃玩具的,买来当枕头。

[ 9楼 ]
话中意

QQ

[ 10楼 ]
这样的中年人最好了,真希望我也有一个

话说一个暑假,闲来无事就在看喜羊羊与灰太狼了……

懒羊羊最好玩!
等一个人,可以相依看夕阳西下,云卷云舒。

大众审核员

[ 11楼 ]
喜欢灰太狼的飘过……
☆丶I will Be As One.
         每次互相凝视便油然而生的安心感。

风尘奇侠 Lv3 Rank: 3

QQ

[ 12楼 ]
把你老爸贡献了吧...

哈哈...好大叔..

虽然是一种奢望,但我仍旧傻傻等待.........奈何我生君已老

[ 13楼 ]
嘿嘿……喜欢有童心的……